top of page

Onze
werkwijze.

Uitzendbureau IJsselmonde hecht grote waarde aan een persoonlijke band met relaties. Wij streven naar een functionele hechte samenwerking met korte lijnen waarbij resultaat en kwaliteit voorop staat. Onze kandidaten worden tijdens een uitvoerig intake gesprek gescreend op kennis, kunde, vaardigheden en persoonlijkheid. Hierdoor kunnen wij voor onze opdrachtgevers een goede voorselectie maken en worden er alleen uiterst geschikte kandidaten voorgesteld.

Wij zoeken naar de optimale match tussen de ambities en capaciteiten van onze kandidaten en de wensen van u als onze opdrachtgever.

Kennis, kwaliteit, service en maatwerk zijn de essentiële waarden waar al vele ondernemingen kennis mee hebben gemaakt. Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op.

werkbriefje

Werkbriefje.

Wat is e-UUR?

e-UUR is het online urenregistratiesysteem waarmee je niet alleen je uren door kan geven, maar ook altijd inzicht hebt in oude werkbriefjes en overal je eigen loonstrook en jaaropgave kunt bekijken. Vanaf heden kan je online gewerkte uren snel en gemakkelijk bekijken met e-UUR.

Waarom e-UUR?

Met e-UUr is je werkbriefje invullen nog nooit zo makkelijk geweest. Je vult de uren digitaal in en er wordt automatisch een bericht naar je opdrachtgever gestuurd voor akkoord, dus je bent niet meer afhankelijk van een handtekening op je werkplek. Je kunt inloggen om je uren door te geven of om je werkbriefje en je loonstrook te bekijken.

Hoe te werken
met e-UUR?

 1. Geef je juiste e-mailadres door aan je contactpersoon binnen IJsselmonde.

 2. Je krijgt automatisch inloggegevens toegestuurd op dit e-mailadres.

 3. Ga naar de link: https://ijsselmonde.flexportal.eu/

 4. Log in met je ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord.

 5. Het wachtwoord wijzig je bovenaan bij "mijn gegevens".

 6. Nu ben je klaar om je werkbriefjes in te vullen.

 7. Heb je hulp nodig? Bel ons en wij helpen je graag verder.

Contractvormen

Contractvormen.

Uitzenden

Het is voor u erg aantrekkelijk om een uitzendkracht via Uitzendbureau IJsselmonde op uitzendbasis aan te nemen. Zowel voor tijdelijke opdrachten als voor vacatures met intentie vast dienstverband. In opdracht van u gaan wij op zoek naar DE kandidaat voor uw vacature. Deze uitzendkracht voert onder uw leiding en toezicht werkzaamheden uit en alleen de gewerkte uren worden doorgefactureerd. IJsselmonde draagt zorg voor de verloning en administratie en onze intercedenten houden vervolgens regelmatig contact met u om de voortgang te bespreken. Na 1.040 gewerkte uren op fulltime basis kunt u de uitzendkracht kosteloos in dienst nemen. Het is ook mogelijk om de uitzendkracht eerder in dienst te nemen middels een afkoopsom.
 

Voordelen uitzenden

- Geen loonadministratie

- Geen loondoorbetalingsverplichting bij verlof en ziekteverzuim

- Flexibele arbeidskrachten

- Geen werkgeversrisico’s en –verplichtingen

Payroll

Overweegt u personeel in dienst te nemen, maar ziet u op tegen alle administratieve verplichtingen die een dienstverband met zich mee brengt? Dan kan een payroll overeenkomst de oplossing voor u zijn! U levert ons een kandidaat aan en wij verzorgen vervolgens de loonadministratie. Een payrolltarief is uiteraard een stuk lager dan een uitzendtarief.

 

Voordelen Payroll

- Werving en selectie van personeel in eigen hand

- DE uitkomst voor oproep-/ vakantiekrachten

- Zie ook de voordelen voor uitzenden

Werving & Selectie

Uitzendbureau IJsselmonde kan het volledige werving & selectie proces voor u uit handen nemen. Wij maken samen met u een functieprofiel, stippelen eventueel een advertentietraject uit en selecteren de kandidaten. Vervolgens houden wij uitvoerige intakegesprekken met potentiële kandidaten voordat zij bij u op sollicitatiegesprek gaan. Door middel van een werving & selectie fee gaat de kandidaat direct bij u in dienst. Werving & Selectie is altijd een mogelijkheid als u een kandidaat meteen in dienst wil nemen

 

Voordelen Werving & Selectie

- Kostenbesparend, de advertentie- en sollicitatietrajecten worden NIET doorgefactureerd aan u

- Meer zekerheid voor u en meer zekerheid voor de kandidaat

- Tijdbesparend, wij doen voor u de voorselectie

Detachering

De zekerheid van een vaste medewerker voor bepaalde tijd, vaak voor de duur van een project. Uitzendbureau IJsselmonde zorgt als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en overige administratie. Kiest u voor detachering, dan kiest u voor de combinatie flexibiliteit met de zekerheid van een arbeidscontract wat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen waarborgt.

Voordelen Detachering

- Flexibele arbeidskrachten voor de duur van een project

- Continuïteit

- Geen werkgeversverplichtingen

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten zijn van toepassing de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten en arbeidsbemiddeling van de Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendondernemingen (NBBU) gedeponeerd bij de KvK te Amsterdam onder nr. 3956.

Veel gestelde vragen.

 • Onder welk CAO val je als uitzendkracht?
  Uitzendbureau IJsselmonde is aangesloten bij De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Kies je voor een NBBU-uitzendbureau dan krijg je te maken met goed opgeleide intercedenten. Zij weten alles van regelingen, voorwaarden, mogelijkheden en moeilijkheden op je werk. Ze zijn er als je ze nodig hebt. Wij vinden dat logisch, wij staan achter onze uitzendkrachten! Als uitzendkracht kun je diverse fasen doorlopen, die hieronder beknopt worden beschreven. Meer informatie hierover vind je in de CAO voor Uitzendkrachten. Uiteraard kan je intercedent er ook meer over vertellen.
 • Wat ga je verdienen?
  Of je nu uitzendkracht bent of vaste werknemer. Iedereen is gelijk, dus ook het loon. Uitzendbureau IJsselmonde werkt volgens het volgende principe. Je salaris wordt bepaald volgens de CAO of loonregeling van het bedrijf waar je gaat werken. Dat heet loonverhoudingsvoorschrift. Jouw loon is dus hetzelfde als dat van je collega´s die in vaste dienst zijn, mits je dezelfde competenties en jaren werkervaring hebt. Natuurlijk zal dit altijd in goed overleg met jou plaatsvinden.
 • Wat te doen bij ziekte?
  Wat doe je als je ziek bent? Iedereen kan wel eens ziek worden. Als het jou overkomt heb je recht op een uitkering van het UWV als je in fase 1 of 2 zit. Deze uitkering wordt door onze verzekeraar aangevuld tot 90%. Zit je in fase 3 of 4 dan vindt de uitkering via Uitzendbureau IJsselmonde plaats. Mocht je ziek worden, meld het dan ons en je opdrachtgever voor 09.00 uur in de ochtend. Belangrijk is ook dat je verblijfadres bij ons bekend is. Meld het ons en het UWV (fase 1 en 2) als je beter bent en weer aan het werk gaat.
 • Welke contractvormen bestaan er?
  Als je via Uitzendbureau IJsselmonde aan het werk gaat bestaan er diverse contractmogelijkheden: • Een uitzendovereenkomst • Detacheringsovereenkomst (contract voor bepaalde tijd) • Via Werving & Selectie (direct in dienst bij de opdrachtgever) In zo'n overeenkomst staat vermeld welke functie je gaat vervullen, de duur van de functie, het afgesproken bruto uurloon etc. Lees de overeenkomst zorgvuldig door, dan weet je precies waar je aan toe bent. Voordat je als uitzendkracht bij Uitzendbureau IJsselmonde aan de slag gaat, onderteken je de overeenkomst als bewijs dat je van je rechten en plichten op de hoogte bent.
 • Wanneer wordt je salaris overgemaakt?
  Als uitzendkracht bij Uitzendbureau IJsselmonde krijg je per week je gewerkte uren uitbetaald. Het is ook mogelijk om zelf je uren op te sparen en deze gegroepeerd in te dienen, zodat je bijvoorbeeld een 4-weken salaris krijg. Wij werken met een digitaal uren systeem e-UUR. Hiermee kun je je gewerkte uren doorgeven en daarnaast heb je altijd en overal inzicht in je loonstroken en jaaropgaven. Werkbriefjes verwerken wij op woensdagochtend en op donderdag wordt via internetbankieren je salaris gestort.
 • Bouw je pensioen op?
  Als je 21 jaar of ouder bent en je hebt minstens 8 weken via het Uitzendbureau gewerkt, begin je met de opbouw van je pensioen. Je hebt een basispremie en een pluspremie, kijk voor het reglement en nadere informatie op www.stippensioen.nl.
 • Wat gebeurt er bij feestdagen?
  Uitzendbureau IJsselmonde heeft een regeling voor haar uitzendkrachten getroffen voor wat betreft de algemeen erkende feestdagen. Mits de uitzendkracht loonderving heeft (dus een feestdag niet op een andere dag inhaalt), betaalt IJsselmonde de uren door die hij/zij normaal gesproken op deze dag werkt. Onder algemeen erkende feestdagen vallen: Nieuwjaarsdag * Tweede Paasdag Koningsdag * Bevrijdingsdag (iedere 5 jaar) * Hemelvaartsdag Tweede Pinksterdag Eerste Kerstdag * Tweede Kerstdag * * voorzover niet vallende op zaterdagen en/of zondagen.
 • Hoe werkt het fasensysteem?
  Fase 1 en 2 Fase 1 en 2 telt 52 gewerkte weken. Alle weken waarin je daadwerkelijk werkzaamheden hebt verricht tellen mee als een gewerkte week, ongeacht hoeveel uren er in die week zijn gewerkt. En ook weken waarin verlof is opgenomen tellen mee. Als er sprake is van een onderbreking tussen twee overeenkomsten van 26 weken of langer, begint de telling opnieuw. In fase 1 en 2 is het uitzendbeding van toepassing. Wat betekent dit? Kernbegrip is: ‘Einde opdracht is einde contract’. Daarnaast is de uitzendonderneming alleen loon verschuldigd over de periode dat de uitzendkracht daadwerkelijk uitzendwerk heeft verricht. En bij ziekte valt de uitzendkracht onder het vangnet van het UWV. Fase 3 De uitzendkracht is werkzaam in fase 3 zodra de uitzendovereenkomst na voltooiing van fase 1-2 wordt voortgezet, of binnen een periode van zes maanden na voltooiing van fase 1-2 een nieuwe uitzendovereenkomst met dezelfde uitzendonderneming wordt aangegaan. Fase 3 duurt maximaal 3 jaar en gedurende deze periode kunnen er maximaal 6 uitzendovereenkomsten voor bepaalde tijd worden aangegaan (zonder uitzendbeding). Bij een onderbreking van meer dan 6 maanden begint de telling van fase 1-2 opnieuw. Fase 4 Na fase 3 volgt eventueel fase 4. In deze fase krijgt de uitzendkracht een uitzendovereenkomst voor onbepaalde tijd (zonder uitzendbeding). Bij een onderbreking van meer dan 6 maanden begint de telling van fase 1-2 opnieuw.
Veel gestelde vragen
bottom of page