top of page

Onze
werkwijze.

Uitzendbureau IJsselmonde hecht grote waarde aan een persoonlijke band met relaties. Wij streven naar een functionele hechte samenwerking met korte lijnen waarbij resultaat en kwaliteit voorop staat. Onze kandidaten worden tijdens een uitvoerig intake gesprek gescreend op kennis, kunde, vaardigheden en persoonlijkheid. Hierdoor kunnen wij voor onze opdrachtgevers een goede voorselectie maken en worden er alleen uiterst geschikte kandidaten voorgesteld.

Wij zoeken naar de optimale match tussen de ambities en capaciteiten van onze kandidaten en de wensen van u als onze opdrachtgever.

Kennis, kwaliteit, service en maatwerk zijn de essentiële waarden waar al vele ondernemingen kennis mee hebben gemaakt. Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op.

werkbriefje

Werkbriefje.

Wat is e-UUR?

e-UUR is het online urenregistratiesysteem waarmee je niet alleen je uren door kan geven, maar ook altijd inzicht hebt in oude werkbriefjes en overal je eigen loonstrook en jaaropgave kunt bekijken. Vanaf heden kan je online gewerkte uren snel en gemakkelijk bekijken met e-UUR.

Waarom e-UUR?

Met e-UUr is je werkbriefje invullen nog nooit zo makkelijk geweest. Je vult de uren digitaal in en er wordt automatisch een bericht naar je opdrachtgever gestuurd voor akkoord, dus je bent niet meer afhankelijk van een handtekening op je werkplek. Je kunt inloggen om je uren door te geven of om je werkbriefje en je loonstrook te bekijken.

Hoe te werken
met e-UUR?

  1. Geef je juiste e-mailadres door aan je contactpersoon binnen IJsselmonde.

  2. Je krijgt automatisch inloggegevens toegestuurd op dit e-mailadres.

  3. Ga naar de link: https://ijsselmonde.flexportal.eu/

  4. Log in met je ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord.

  5. Het wachtwoord wijzig je bovenaan bij "mijn gegevens".

  6. Nu ben je klaar om je werkbriefjes in te vullen.

  7. Heb je hulp nodig? Bel ons en wij helpen je graag verder.

Contractvormen

Contractvormen.

Uitzenden

Het is voor u erg aantrekkelijk om een uitzendkracht via Uitzendbureau IJsselmonde op uitzendbasis aan te nemen. Zowel voor tijdelijke opdrachten als voor vacatures met intentie vast dienstverband. In opdracht van u gaan wij op zoek naar DE kandidaat voor uw vacature. Deze uitzendkracht voert onder uw leiding en toezicht werkzaamheden uit en alleen de gewerkte uren worden doorgefactureerd. IJsselmonde draagt zorg voor de verloning en administratie en onze intercedenten houden vervolgens regelmatig contact met u om de voortgang te bespreken. Na 1.040 gewerkte uren op fulltime basis kunt u de uitzendkracht kosteloos in dienst nemen. Het is ook mogelijk om de uitzendkracht eerder in dienst te nemen middels een afkoopsom.
 

Voordelen uitzenden

- Geen loonadministratie

- Geen loondoorbetalingsverplichting bij verlof en ziekteverzuim

- Flexibele arbeidskrachten

- Geen werkgeversrisico’s en –verplichtingen

Payroll

Overweegt u personeel in dienst te nemen, maar ziet u op tegen alle administratieve verplichtingen die een dienstverband met zich mee brengt? Dan kan een payroll overeenkomst de oplossing voor u zijn! U levert ons een kandidaat aan en wij verzorgen vervolgens de loonadministratie. Een payrolltarief is uiteraard een stuk lager dan een uitzendtarief.

 

Voordelen Payroll

- Werving en selectie van personeel in eigen hand

- DE uitkomst voor oproep-/ vakantiekrachten

- Zie ook de voordelen voor uitzenden

Werving & Selectie

Uitzendbureau IJsselmonde kan het volledige werving & selectie proces voor u uit handen nemen. Wij maken samen met u een functieprofiel, stippelen eventueel een advertentietraject uit en selecteren de kandidaten. Vervolgens houden wij uitvoerige intakegesprekken met potentiële kandidaten voordat zij bij u op sollicitatiegesprek gaan. Door middel van een werving & selectie fee gaat de kandidaat direct bij u in dienst. Werving & Selectie is altijd een mogelijkheid als u een kandidaat meteen in dienst wil nemen

 

Voordelen Werving & Selectie

- Kostenbesparend, de advertentie- en sollicitatietrajecten worden NIET doorgefactureerd aan u

- Meer zekerheid voor u en meer zekerheid voor de kandidaat

- Tijdbesparend, wij doen voor u de voorselectie

Detachering

De zekerheid van een vaste medewerker voor bepaalde tijd, vaak voor de duur van een project. Uitzendbureau IJsselmonde zorgt als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en overige administratie. Kiest u voor detachering, dan kiest u voor de combinatie flexibiliteit met de zekerheid van een arbeidscontract wat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen waarborgt.

Voordelen Detachering

- Flexibele arbeidskrachten voor de duur van een project

- Continuïteit

- Geen werkgeversverplichtingen

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten zijn van toepassing de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten en arbeidsbemiddeling van de Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendondernemingen (NBBU) gedeponeerd bij de KvK te Amsterdam onder nr. 3956.

Veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen
bottom of page