top of page

Disclaimer

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en onze vacaturebank en andere zaken worden continue ge-update. Aan de inhoud van de gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleed. Ook wijst Uitzendbureau IJsselmonde B.V. alle aansprakelijkheid af jegens andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld. De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

 

Privacy

Uitzendbureau IJsselmonde B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website. Als u de website alleen inziet, worden er geen gegevens van u geregistreerd. Hierbij handelen wij volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Als u ervoor kiest uw gegevens naar Uitzendbureau IJsselmonde toe te zenden, geeft u Uitzendbureau IJsselmonde daarmee toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van (uitzend)werk of bij het invullen van uw vacature. Uitzendbureau IJsselmonde gaat vertrouwelijk met deze gegevens om en wij stellen deze alleen ter beschikking aan derden met het doel (uitzend)werk te vinden of een vacature te vervullen. U kunt uw persoonlijke gegevens laten verwijderen door dit ons te laten weten via een e-mail.

 

Copyright

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Uitzendbureau IJsselmonde B.V.

 

Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

© 2023 IJsselmonde, alle rechten voorbehouden

bottom of page