top of page

De kracht 
van verbinding

Bij Uitzendbureau IJsselmonde verstaan we de kunst van contact maken. Klein begonnen op het eiland IJsselmonde, zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd uitzendbureau in Rotterdam en omstreken. Het geheim achter de groei en het duurzame succes van Uitzendbureau IJsselmonde is verbinding. Ons team werkt vanuit de menselijke maat; direct, persoonlijk en met korte lijnen. Door continu te investeren in mensen en relaties, contacten te leggen en daar heel zuinig op te zijn, hebben we een netwerk opgebouwd waarmee onze opdrachtgevers en uitzendmedewerkers hun voordeel kunnen doen. Onze kracht zit ‘m in de persoonlijke connecties die we maken, op alle mogelijke niveaus.

Ons team

Maak kennis

Maak kennis met onze enthousiaste en ambitieuze team.

lees meer >

Werkbriefje

Als werkgever bent u voortdurend in de weer om de beste mensen op de juiste plaats te krijgen. Mensen zijn de belangrijkste en meest onderscheidende factor in uw organisatie. De sectoren die wij bedienen worden gekarakteriseerd door mensenwerk.

 

lees meer >

Contractvormen

Uitzendbureau IJsselmonde werkt met verschillende contractvormen. Lees verder voor meer informatie. 

lees meer >

Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Mocht u toch nog andere vragen hebben dan kunt u ons bellen of contact opnemen via het contactformulier.

lees meer >

bottom of page