top of page

Ons team.

Ouden, Jacqueline den_edited_edited.jpg

Jacqueline den Ouden

Owner

Sinds september 2001 ben ik samen met Esther den Breeyen trotse eigenaar van Uitzendbureau IJsselmonde. Onze kracht is verbinding en persoonlijk contact! Het contact met mensen gaat nooit vervelen.

Ontwerp zonder titel_edited_edited.jpg

Ebony Jones

Sales Intercedent

Mensen helpen met een geschikte en passende baan geeft mij een fijn gevoel. Het is leuk als er een plaatsing is waarbij de opdrachtgever en uitzendkracht blij is, hiervoor doen we erg ons best als team! 

Ouden, Jacqueline den_edited_edited.jpg

Esther den Breeyen

Owner

Samen met Jacqueline den Ouden ben ik eigenaar van Uitzendbureau IJsselmonde. Ik wil mensen graag verblijden met een baan waarin  zij veel werkplezier hebben. Wij werken niet met 'standaard pakketten', maar leveren echt maatwerk.

Ouden, Jacqueline den_edited_edited.jpg

Sharon van der Pol

Administratief medewerker

Ik zorg ervoor dat alle uitzendkrachten op tijd betaald worden en dat de administratie op orde is. De persoonlijke aanpak tussen intercedent en uitzendkracht spreekt mij erg aan in dit bedrijf.

Ouden, Jacqueline den_edited_edited.jpg

Sheila van der Sloot

Sales Intercedent

Het vinden van de geschikte kandidaat voor de opdrachtgever zie ik als een uitdaging. Als de kandidaat uiteindelijk aan de slag gaat bij de opdrachtgever, geeft dat een goed gevoel. Op deze manier maak je twee partijen in een keer blij.

bottom of page